SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch

  visningar 141,584

Henrik Jönsson

8 dagar sedan

Henrik samtalar med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tillsammans med sin vän och konservative hus-sosse Jan Emanuel!
Det blir högt och lågt, allvar och glädje - samt GOTT och ONT rörande Sveriges framtid!
🥇 Stöd mig via Patreon:
www.patreon.com/HenrikJonsson
📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02
🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com
🎥 Se alla mina videos här:
sepost.info

Kommentarer
majestickx
majestickx Timme sedan
Fria samtal & debatt. Mellan fyra väggar utan publik. Jag älskar det. 🔥🔥🔥🔥🙌
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy Timme sedan
Ebba talar alltid i klartext, hon törs/vill föra fram att Sverige svek vårt grannland Norge när nazisterna invaderade under 2:a världskriget, Sverige stod och såg på !
MrD
MrD 8 timmar sedan
57:49 Trosfrågor haha :) blev det några trosfrågor den kvällen.
Gordon Cinematics
Gordon Cinematics 10 timmar sedan
Skulle vara spännande om Gustav Kasslerstrand samtalade med dig och jan.
Maggie Trupido
Maggie Trupido 10 timmar sedan
⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *På grund av kärlek. Gud sände sin son Jesus Kristus för att dö i vår plats. Tre dagar senare. Rose honom från de döda. Nu. Endast av Jesus Kristus.* *Gud har gett oss den eviga livets fria gåva. Han kommer att rädda och läka dig..* *(titta upp mot himlen och fråga honom))*
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy Timme sedan
Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt myck
Juan Umana Fuentes
Juan Umana Fuentes 10 timmar sedan
Varken crister och democrater hellre facister. Bytt namn på partiet!
SwedenMC
SwedenMC 11 timmar sedan
Bra debatt 🌹
Svennne
Svennne 11 timmar sedan
Ebba är inte höger och hon har tagit del i dagens problem. AFS har lösningar.
Andreas Kollmuss
Andreas Kollmuss 15 timmar sedan
Positivt med svenskar (de i videon) som engagerar sig på detta samtida och idealistiska sätt.
Dennis Eriksson
Dennis Eriksson 17 timmar sedan
Börja med att att slå ihop alla partier, så slipper folk frysa ut varandra.
Daniel Heidari
Daniel Heidari 17 timmar sedan
Mycket gott att lyssna på!
Eric Herlitz
Eric Herlitz 17 timmar sedan
Jan Emanuel måste vara världens sämsta sosse (enligt sossarna).
Pontus Frödén
Pontus Frödén 18 timmar sedan
Älskar detta program! Spenderar mycket hellre tid på din kanal än någon annan offentlig media, mycket bra jobbat Henrik!
Question the Truth - Querzion [One]
Question the Truth - Querzion [One] 20 timmar sedan
.... Det är kul att Ebba sitter och tycker att Svenskar valde en ynkrygg väg, hon skulle behöva lära sig mer om hur situationen faktiskt stod till, jag hade väldigt onda ögon till Sverige i många år, men så såg jag den här videon och det hela förändrades, han som gjord videon är inte Svensk vilket betyder att han inte har ett bias. sepost.info/dev/video/2Wyals5pZI24otc.html Sverige var inte ynkryggar, de gjorde vad de kunde och tog varje tillfället i akt till att vara fria och personer som väljer en sida står alltid på fel sida, vilket är problemet mellan folk som tror på vad som är rätt eller fel. Självrättfärdigheten bygger problematik och den som är ynkryggen är den som ser sig själv som ett offer, man kan bara vara rädd för det man låter ha makt över sig själv.
Question the Truth - Querzion [One]
Question the Truth - Querzion [One] 20 timmar sedan
Sen har vi även uppå detta att svenskar faktiskt slogs mot nazister när de passerade kil till Norge, Sverige var även det tänkt att ockuperas, men då Tyskarna slogs på flera fronter, så hade de inte råd att attackera Sverige även om vi möjligen inte kunnat hålla ett motstånd längre än 1 månad.
1C3B3R6
1C3B3R6 20 timmar sedan
HJ lyckas där public service misslyckats i decennier, Makalöst. HJ som politiker nästa val? ;D
The Openminded Skeptic
The Openminded Skeptic 21 timme sedan
Hade vi varit en normal skapelse hade vi haft psykologer och filosofer som styrde istället för fantasitomtar och kapitalister.
Cassie
Cassie Dag sedan
Absolutely fantastic work!!!?
Lil Idiot
Lil Idiot Dag sedan
Man måste ju också betona att Ebba leker så otroligt fin och bra när de diskuterar nazismen, hennes parti och kompispartiernas politiker och väljare är ganska snabba med kommunist-kortet.
Lil Idiot
Lil Idiot Dag sedan
Att hon inte tror på att det finns partier som vill ont är ju ett skämt. Menar hon i riksdagen har hon kanske rätt, annars inte ens i närheten.
Zakaria Ziane
Zakaria Ziane Dag sedan
Ointressanta
Zakaria Ziane
Zakaria Ziane 15 timmar sedan
@Cassie va vilka är ni ? hänger inte riktigt med
Cassie
Cassie Dag sedan
Man får tillbaka tron på politiken när man hör er resonera! Tänk om den politiska debatten i Sverige höll denna höga klass!
norpan506
norpan506 Dag sedan
Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt mycket granater när det kommer till hennes paradigm. Henrik är en bra moderator och Jan är en bra partner. Hursomhelst, vi behöver inte religion. Vi har filosofi. Men vissa tror att kristendomen har monopol på koncept som dygd.
Birger Jörl
Birger Jörl Dag sedan
2 landsförrädare, inget att ödsla tid på att se
Saska Karlsson
Saska Karlsson Dag sedan
Dags att börja ta in någon som är vänster?
Finnegan X
Finnegan X Dag sedan
Så gynnsamt det måste vara för den borgerliga politiken att kunna stryka under vilken otrygg tid vi lever i.. Lika så att måla bilden av de onda mot de goda.. Att föra in hårdare och tuffare straff mot de onda.. för att skydda de goda.. låter ju logiskt! Jag hade haft mer respekt för Ebba's version av godhet om hon pratade mer om vikten av att visa mer förståelse för varför de onda är just onda.. Straff är nödvändigt.. men är det inte minst lika viktigt och kanske ännu viktigare att förebygga ondska.. genom att uppmuntra godhet? Jag menar inte att man ska dalta med brottslingar och låta onda gärningar gå obestraffade.. Men det är sällan jag hör från framförallt högerpartierna vad som kan göras för att ge kriminella individer som har hamnat fel ett bättre stöd att hitta rätt.. Det låter oftast som att de är kriminella bara för att det inte finns tillräckligt hårda straff.. Visst.. det behövs säkert justeras lite här och där i lagen.. Men som jag ser det så handlar det om att personer som begår brott.. I grund och botten saknar verktygen för att välja en god och hederlig väg.. de ser bara en möjlig väg för att överleva.. de har inte tid att fundera på om de borde eller inte.. för dem handlar det bara om ett sätt att överleva. Utan en trygg välgrundad uppfostran så finns det inga garantier att man hittar den vägen själv. Så.. hur gör vi när vi inte kan garantera att alla barn som föds eller kommer till Sverige kan garanteras en trygg och stabil uppväxt och inskolning i hur man deltager i en empatisk flock? Är det enda som biter.. att skrämma dem med helvetet kanske?
TheKimberlys
TheKimberlys Dag sedan
Finns dessa avsnitten möjligtvis i poddformat?
Drabantor Greyhound
Drabantor Greyhound Dag sedan
Äntligen ett vuxet samtal.
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg Dag sedan
Tyvärr hör Henrik till de som älskar höra sig själva tala.
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen Dag sedan
Att tro på gott och ont känns för svart/vitt. Väldigt få personer är 100% god eller ond. Oftast är vi i gråzonen.
Böné
Böné Dag sedan
Varför ställs inte de mest relevanta frågorna? 1 Har du tagit del av de kalkyler som visar vilket år muslimer blir majoritet i Sverige med rådande politik? 2 Är islam förenligt med dina värderingar och vill du bo granne med praktiserande muslimer? 3 Vilken demografi vill du se i Sverige om 50 år? 4 Vilket folk i världen jobbar du främst för? 5 Är Sverige svenskarnas land? 6 Vet du hur hur många promille av jordens befolkning det är som utgörs av svenskar? 7 Är Sverige och svenska folket värt att bevara?
TV Channel
TV Channel Dag sedan
för 1 timme sedan Information EN FARLIG SOPPA När man kokar en soppa på fläsk och nötkött då flyter flottet upp till ytan. Samma förhållanden gäller det när kokar är en samhällssoppa. Flottfläckarna lägger sig på ytan och breder ut sig sig. Vi ser dem varje dag i media. Politiker och direktörer och andra maktmänniskor som beviljar sig enorma löner och pensioner och avgångsvederlag och bonusar för dåligt utfört arbete samtidigt som de manar arbetare och lågavlönade att arbeta mer för lägre lön, allt för samhällets bästa. Eftersom det inte finns någon hålslev att skumma av med återstår det att ställa en fråga till flottklumparna som flyter omkring däruppe. Hur tror ni att ert beteende påverkar moralen hos er som vistas i den magra delen av soppan? Och som bär upp er och försörjer er? Och får betala priset för alla inskränkningar och försämringar som krävs för att ni ska kunna breda ut er däruppe. Antagligen bekymrar ni er inte alls över det eftersom ni inte vet vad moral är. Men kom ihåg! Om vreden växer därnere kan soppan börjar koka igen och då sprickar flottklumparna sönder och löser upp sig i atomer. Min Signatur : "GAMMAL ARBETARE".
Jonas
Jonas Dag sedan
Storslagen produktion! Härligt med riktiga samtal där samtalstonen är normal och där man är lite mer filosofisk istället för dessa hätska debatter då man bara ljuger och kastar skit på varandra. Det formatet som Aftonbladet och andra MSM gillar att använda.
Din Mamma
Din Mamma Dag sedan
Stoppa privatiseringar
Mikael Strom
Mikael Strom Dag sedan
Hög höjd på denna debatt! Sakligt och jordnära. Kudos till er alla tre!
MikeAtTheCam
MikeAtTheCam Dag sedan
Man får tillbaka tron på politiken när man hör er resonera! Tänk om den politiska debatten i Sverige höll denna höga klass!
foopyu nooui
foopyu nooui Dag sedan
"Sverige valde en ynkrygg väg", inte lite väl hårt?
Kent Bergström
Kent Bergström 2 dagar sedan
Fantastiskt bra samtal, Ebba är riktigt skarp och Emanuel är Sossarnas bästa hopp tillsammans med Shekarabi.
mijuo roui
mijuo roui 2 dagar sedan
Bra att Ebba svarar Jan på samma nivå! (”Jag är längre än honom”)
nosse
nosse 2 dagar sedan
Hon är bra Ebba Busch! Bjud in Markus Allard
max gawehn
max gawehn 2 dagar sedan
sepost.info/dev/video/ypvTtsaienm2rqk.html
foopyu nooui
foopyu nooui Dag sedan
Nörd
Joakim Westesson
Joakim Westesson 2 dagar sedan
Fantastiskt intellekt hos alla parter,. Tack för en mycket bra och trevlig stund. PS. Ebba regerar!
Johan Bernath
Johan Bernath 2 dagar sedan
Henrik. jag gillar din kanal mycket. jag har bitvis respekt för dina medagare. men denna interview består av åtminstonde 2 deltagare som sitter och försöker tolka verkligeten de andra 90% som folk lider av. det gör ont. och oavsett vad politiker nu idag säger är det ord. ingen i sverige lyssnar längre på ord. vi vill se vad dessa överbetalda människor verkligen gör. inte vad de säger. det är röster från vardagliga arbetarklass.
Jalle är Jesus
Jalle är Jesus 2 dagar sedan
@mijuo roui Tycker Jan har fått tillräckligt med utrymme, är det inte bättre med någon ny?
mijuo roui
mijuo roui 2 dagar sedan
Ebba, Jimmie, Allard och Jan Emmanuel ! Hade varit lärorikt att lyssna på dessa !
GZA
GZA 2 dagar sedan
Föredrar hon bara Ebba Busch nu? Vill minnas att man alltid sa "Ebba Busch Thor".
Kent Bergström
Kent Bergström 2 dagar sedan
Hon är nyskilld från Thor :)
Toby G
Toby G 2 dagar sedan
På min topp-tio lista över förhatliga svenska människor så finns nog Jan Guillou med. Kommunist, antisemit, överklasslyngel.
noura roble
noura roble 2 dagar sedan
sepost.info/dev/video/yYrQuKdlfIuZmrk.html
George Freman
George Freman 2 dagar sedan
Ytterligare ett samtal.. !
seth strauss
seth strauss 2 dagar sedan
Detta borde släppas i podcast form
Aeonized
Aeonized 2 dagar sedan
Vad innebär en liten stat? Det innebär mer privatiseringar. Vad innebär en stark stat? Fungerande och lagom genomgripande regleringar.
robbie1996ify
robbie1996ify 2 dagar sedan
Tycker dessa samtal är guld, en mer mogen insikt i politiken utan pajkastning och smutskastning. Låta dessa individer vara sig själva och få bredda sig :)
Martin Andersson
Martin Andersson 2 dagar sedan
Ebba tror både på Evolutions teorin och Skapelse berättelsen, de båda går inte hand i hand milt sagt. En mycket klurig sits om man är Kristdemokrat. En sådan person skall inte vara i ställning att skapa riktlinjer för andra människor.
A Theer
A Theer 2 dagar sedan
En "sosse" med guld submariner, man bun och röd kostym...hyckleri på hög nivå...Jag tycker på riktigt synd om Sverige..pinsamt
A Theer
A Theer 2 dagar sedan
Som dessutom har tjänat merparten av sina stålar på flyktingar via flyktingboenden...
lars lundgren
lars lundgren 2 dagar sedan
Mycket bra samtal och bra information! Ett förslag är att utveckla diskussionen kring "hur mycket staten ska lägga sig människors liv". Som Ebba var inne på har vi idag en väldigt stor men i flera grundläggande avseenden svag statsmakt. Ytterligare det då fördömda men idag återupprättade "vad fan får vi för pengarna". Riksdagen tillsatte en utredning för flera år sedan som kom fram till att "ungefär 20-25 miljarder kronor" pytsar staten ut felaktigt. Och med felaktigt kan det handla om "icke ond tro" eller ren brottslighet. Utredningen kom själva fram till att största delen handlade om utbetalningar organiserad brottslighet. Swedbank blev bötfällt för att inte ha kontroll över sina kunder och förmedlat pengar som "skulle kunna komma" från brottslig verksamhet. Gott så. Svenska staten göder organiserad brottslighet och terrorism varje år med belopp som överstiger de tveksamma belopp som Swedbank hanterat under en tioårsperiod. Vad händer? Ingenting faktiskt. Frånsett de vanliga utspelen om att "jag är förbannad" från Strandhäll. Journalister skriver någon artikel sedan är allt som vanligt och pengaregnet fortsätter och ökar. För en libertarian måste det bli intressant att diskutera vad som är statens kärnuppgift! Är det att tillsätta nya råd för att dela ut pengar för att åtgärda en upplevd orättvisa. Hur många statliga myndigheter och råd ska stängas ned. Och inte minst hur mycket pengar skulle vi spara på det för att, om man då bedömer att det behövs, lägga på statens kärnverksamhet!
chding zuure
chding zuure 2 dagar sedan
Bjud in partiledaren Markus Allard!
Gustaf Grenabo
Gustaf Grenabo 2 dagar sedan
Nörd
Alejandro Del Cid
Alejandro Del Cid 2 dagar sedan
Jag delar inte Buschs påstående att det inte finns onda politiker i Sverige. Det finns många sådant t.ex. pedofiler i centerpartiet. Landsförrädare som Reinfeldt. Att islamisera Sverige är det väl att vilja ond en kultur ett land.
D-Vocal aka SneakPeak
D-Vocal aka SneakPeak 2 dagar sedan
Ebba, Jimmie, Allard och Jan Emmanuel ! Hade varit lärorikt att lyssna på dessa !
D-Vocal aka SneakPeak
D-Vocal aka SneakPeak 2 dagar sedan
@chding zuure Vad har det med det jag skrev om att göra? 🤔
chding zuure
chding zuure 2 dagar sedan
Hon säger "liten men stark stat" men hon verkar inte mena det när hon sedan resonerar kring det. I stil med hennes tyska partikamrater.
Fasctic
Fasctic 2 dagar sedan
Jag saknar "tor" i ebbas efternamn :(
sinloc
sinloc 2 dagar sedan
"Att människan är kapabel till att ljuga, till att mörda, att försöka tillskansa sig fördelar.." typ lura en äldre människa på dens fastighet.. Vad glad jag blir att vi har politiker som bryr sig.
Andreas Gustafsson
Andreas Gustafsson 2 dagar sedan
Bra samtal!
Elias Hjelm
Elias Hjelm 2 dagar sedan
Invandringen 2015-2021 har skadat Sverige
Gulan Hem
Gulan Hem Dag sedan
Invandringen ända sedan slutet av 70-talet har skadat Sverige.
kalle stropp
kalle stropp 2 dagar sedan
My God!!! The ECHO-display will make people say “Holy Fuck” sepost.info/dev/video/qYisqpiveHanxrk.html
minor major
minor major 2 dagar sedan
Ebba Busch Trädhuggare
Tobias Larsson
Tobias Larsson 2 dagar sedan
Ebba asså. Jan-Emanuel ställer raka frågor. Men hon är återigen orm. Kan inte med den elaka lilla fan. Och Henrik, man märker hur du föraktar Jan-Emanuel och socialdemokrati. ”Ditt jäkla parti” och låter han knappt prata. Första och sista gången jag kollar på denna skit 😂
Butters Stotch
Butters Stotch 2 dagar sedan
Ebba är så otroligt vacker
tony kollberg
tony kollberg 3 dagar sedan
Väldigt bra och vuxen samtalsnivå! Skönt att slippa pajkastning och istället försöka skapa förståelse och samarbete med visioner igen.
mia wahlström
mia wahlström 3 dagar sedan
Stefan Löfven står bredvid islamist och Anne löv bredvid en pedofil. Det är sjukt😡😠
sannio komi
sannio komi 2 dagar sedan
Spontan reflektion: Rätt intressant att se könsfördelningen på politiska intellektuella samtal. Överväldigande män i kommentarsfältet.
JimmyNeutron7
JimmyNeutron7 3 dagar sedan
;)
Memeholic
Memeholic 3 dagar sedan
14:00 Det parti med MEST rötter i nazism är Sossarna. Det är klarlagt och den som inte kan historien borde läsa på. Lät att leta syndabock när man själv har garderoben full av skelett.
sannio komi
sannio komi 2 dagar sedan
46:11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poprock and shock
Poprock and shock 3 dagar sedan
Vore bättre om inte progamledaren hade talfel.
Avased Business
Avased Business 3 dagar sedan
bästa videon hittlis, på riktigt, hoppas detta går viralt som fan
Filip Karlsson
Filip Karlsson 3 dagar sedan
Hon säger "liten men stark stat" men hon verkar inte mena det när hon sedan resonerar kring det. I stil med hennes tyska partikamrater.
Baher Magid
Baher Magid 3 dagar sedan
Kan du ta hanif bali med?
Erik Andersson
Erik Andersson 3 dagar sedan
Vid varje sådant här samtal Ni har haft, agiterar Jan Emanuel med känsla för att parti X borde kunna samarbeta med sossarna -och att de är lika och att de kan förbättra Sverige tillsammans etc etc... Varje gång får jag känslan av att besökarna gärna vill säga "javisst kan vi samarbeta med sossarna, men..." -utan att de riktigt fullföljer meningen. Kanske för att inte såra Jan Emanuel och och tittarna, kanske för att inte dribbla in sig i problematiska diskussioner som kan leda till problem. Så, efter några program nu, blir det därför allt mer tydligt att Jan Emanuel, (som jag tycker verkar toppen på många vis) liksom är en del av "elefanten i rummet". Vad som är tydligt för många (i vart fall på Twitter) är, att den nuvarande Socialdemokratiska partiledningen och statsminister och utrikesminister och.. (vi vet alla vilka de är) helt enkelt utgör ett stort problem för det socialdemokratiska partiet. Med sin toxiska politik och polariserande retorik lyckas man med konststycket att inte bara alienerar sig från alla andra partier (utom MP) utan också befolkningen och sina egna väljare. Så kära jan Emanuel - den socialdemokrati som du så talar så varmt för - och som även jag en gång röstat på - finns inte längre. De kanske kommer tillbaka en gång i framtiden, men definitivt inte så länge nuvarande gäng sitter i partiet. Och - det går inte att teama med ett parti på grund av att det "brukade" vara ett bra gäng/parti osv. Nu, består Sossarna av ett antal aggressiva mobbare som egentligen inte visar intresse för någonting annat än sina egna plånböcker - och de förtjänar inte att några andra partier hjälper dem att sitta kvar vid makten. Kanske, Jan Emanuel, är det bäst för socialdemokratin som helhet, om de får några år i opposition, så att dessa människor kan bytas ut, och nya (kanske du) kan få komma till tals igen om några år?
gtoss chddy
gtoss chddy 3 dagar sedan
Otroligt hög kvalitet på både samtalet och produktionen. Ser fram emot att se Henrik + Jan Emanuel med resten av partiledarna med!
Lars Cederberg
Lars Cederberg 3 dagar sedan
Bra sagt Ebba om Sossarna vara ynkrygg under kriget
Jesus Lingard
Jesus Lingard 3 dagar sedan
아하 그렇구나
Jonathan Hallberg
Jonathan Hallberg 3 dagar sedan
Hade gärna sett Ilan Sadé här i ett kommande avsnitt.
Pia Alshammar
Pia Alshammar 3 dagar sedan
Tack!
gtoss chddy
gtoss chddy 3 dagar sedan
Så jävla bra program och intressant diskussion IGEN, med ny gäst. Det här utklassar ju SVT fullständigt. Tänk om våra odugliga regeringspartier hade varit i närheten av Ebb
benjamin zanden
benjamin zanden 3 dagar sedan
Sjukt bra samtal men hade varit kul att få in någon som är vänster/sosse (Jan Emanuel räknas knappt). Hade gärna sätt lite mer debatt och olika åsikter.
Anneli Kullberg
Anneli Kullberg 3 dagar sedan
Åh Jan-Emanuel och Alexander Bard i ett Sverige samtal vore höjden av lycka
Comrade
Comrade 3 dagar sedan
46:11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sanningen
Sanningen 3 dagar sedan
Spontan reflektion: Rätt intressant att se könsfördelningen på politiska intellektuella samtal. Överväldigande män i kommentarsfältet.
Kent Bergström
Kent Bergström 2 dagar sedan
Kvinnorna håller väl till på influenser kanalerna
Double Jumps
Double Jumps 3 dagar sedan
Du är verkligen helt fantastisk! Detta format med nyanserade debatter, där personerna får prata till punkt och där Jan Emanuel alltid letar likheter känns som något helt nytt. Dessutom är det otroligt välproducerat och professionellt. Du gör det jag önskade att Public Service hade gjort och de politiker som kommer hit beter sig på det vis jag hade önskat att alla andra politiker gjorde. Riktigt, riktigt bra jobbat Henrik.
Anna V.
Anna V. 3 dagar sedan
Intelligent, bildat och respektfullt samtal. Ebba gjorde ett gott intryck även om hon inte helt kunde avhålla sig ifrån "politikersvar" och vaga plattityder. Tyvärr kan jag som kristen ändå inte rösta på KD, utan ser mig tvungen att rösta på SD eller AfS. Har mycket hög respekt för Jan Emmanuels socialkonservativa socialism och för Henriks journalistik.
Viktor Klemming
Viktor Klemming 3 dagar sedan
Årets wingman: Henrik Jönsson. Vilken fucking bror. Styr omedelbart dejt åt nyskild Ebba med biffig alfa miljonär. Men om hon nekar honom pga att han är en ateistisk fucking sosse så vill jag bara säga att jag skulle gå i kyrkan, låta mig döpas & tas bakifrån av en präst varje Söndag i resten av mitt liv om det bara gav mig en enda dejt med Ebba. Så vare me re. Tjena, tjena!
Harry Barry
Harry Barry 2 dagar sedan
Viktor Klemming Du behöver Jesus.
Daz420
Daz420 3 dagar sedan
Vilken looser du är!
I dont know
I dont know 3 dagar sedan
Han sa väl att han var kristen.
Gabriel Maran
Gabriel Maran 3 dagar sedan
Jag förstår vad Ebba kommer ifrån när hon menar att det är hemsk att stoppa en hakkors i hennes famn men vafan Sverige blev inte invärderade för att det inte fanns någon strategisk poäng att invadera Norge och Sverige och Norge hade också väldigt mycket högre strategiska faktorer utanför järnmalmen. SVERIGE TOG INTE EN YNKYGG VÄG!!!
Filip Säterberg
Filip Säterberg 3 dagar sedan
"Sverige valde en ynkrygg väg", inte lite väl hårt?
sannio komi
sannio komi 3 dagar sedan
Har sätt ifram fortsättning av denna serie, försök med alla andra ledare!!!
Tony Grönberg
Tony Grönberg 3 dagar sedan
Jag gillar inte sossarna men Jan Emanuel är guld!
Joh Ice
Joh Ice 3 dagar sedan
Jag har haft en dålig bild när det kommer till Ebba. Alltid peka finger på allt fel och inga konkreta lösningar etc. Dock fick jag en betydligt bättre bild av henne som en gedigen partiledare i Sverige-samtal. Intressant att följa partiledarna i kommande video! Jan Emanuel, alltid lika relevant och klockren som vanligt. Som någon annan skrev, tänk att man valde statsministern.
Marcus Jonsson
Marcus Jonsson 3 dagar sedan
Vore kul om Henrik kunde jobba på SVT och hålla i debatter och samtal som dessa regelbundet men speciellt innan valen. Jag tror personligen alla skulle få en bättre bild av politiken då än att se på dom så kallade ”debatterna” som sänds nu,
sannio komi
sannio komi 3 dagar sedan
Är det någon som är imponerad över hur jan lyckats sko sig på det svenska samhället? En "sosse" som utnyttjar systemet. Sen Ebba... wtf.
Marviv
Marviv 3 dagar sedan
Busch näst vettigaste partiledaren efter Åkesson.
Lennart870
Lennart870 3 dagar sedan
Så jävla bra program och intressant diskussion IGEN, med ny gäst. Det här utklassar ju SVT fullständigt. Tänk om våra odugliga regeringspartier hade varit i närheten av Ebba Buschs klarsynthet och tydliga budskap när det gäller att ta tag i Sveriges problem. Min röst i nästa val kommer att gå till Ebba, Ulf och Jimmie, så vi kan spola tillbaka bandet till när Sverige var tryggt och säkert igen.
Jan Ove Blomqvist
Jan Ove Blomqvist 3 dagar sedan
Du pratar bara skit Emanuel.Socialdemokratin bygger på att alla företag förstatligas.
Drudley
Drudley 3 dagar sedan
Synd att grunden om vad man sår inte kom tidigare... Det lät som Ebba villa säga att det jag sår är mitt, men jag delger en del för mitt och andras bästa, medans S kanske är lite mer, det jag sår är allas men jag får tillbaka en del så jag ska kunna och vilja så mer nästa år... typ?
Jan Ove Blomqvist
Jan Ove Blomqvist 3 dagar sedan
Du är feg Ebba eftersom du inte vägrar att få igenom politik helt utan vänsterns samförstånd.
Adam Henriksson
Adam Henriksson 3 dagar sedan
När politiker säger "Du är elak", vad jag hör är "Vi har vår lilla trevliga tillvaro här som politiker, så kommer du och förstör det genom att skaka, peka och skrika. Du är jobbig."
Jadgar Asker
Jadgar Asker 3 dagar sedan
Alla bara pratar och pratar ..ingen av dessa har rena händer ...dessa är vackra i mun för deras ekonomier är höga....det är lätt för vissa att prata fint när dem själva mår suveränt
أفكار لدعوة غير المسلمين إلى دين الله
أفكار لدعوة غير المسلمين إلى دين الله 3 dagar sedan
*Ett meddelande som jag skrev för Guds nöje, sedan för dig; Låt mig ta en minut av din tid!* *Letar du efter rätt sätt att nå Gud? Vill du veta vem Gud är ?!* *Vill du få Guds kärlek, barmhärtighet och förlåtelse ?!* *Har du någonsin hört talas om Guds bok, Guds ord, den sista uppenbarelsen som inte har förändrats på 14 århundraden och är giltig för varje tid och plats ?!* *Vill du veta orsaken till vår existens i det här livet ?!* *Vill du ha frälsning innan det är försent ?!* *Vill du ha verklig förändring genom vilken du definitivt kommer att lyckas i ditt liv ?!* *Vill du veta vad efter döden ?!* *Vill du ha sann lycka ?!* *Miljoner människor går förlorade i livet, och det finns många som letar efter sanningen och finner sin lycka och frälsning och deras liv förändras till det bättre, och hundratusentals människor dör varje dag. Döden kan komma till dig när som helst och du är inte redo, så skynd dig att skydda dig från den stora faran. ..* *Att vara väldigt angelägen om att samla in pengar, springa efter önskemål och vara upptagen med detta mycket korta liv, detta är inte målet för vår existens i livet, det finns ett stort mål som du måste veta för att känna ditt värde, din plats och vad du borde verkligen göra!* *Detta är den största islamiska webbplatsen som besökts av hundratals miljoner människor i världen på flera språk, med syftet att upptäcka den verkliga religionen Gud som Gud satt för människor, från pålitliga källor:* islamhouse.com/en/showall/sv/1/ *Historien om en svensk ung man som konverterar till islam* sepost.info/dev/video/l2C9x7mcoKnXmsc.html *video, Den heliga Koranen, den svenska ljudöversättningen av betydelsen av Koranen :* sepost.info/vision/PLVXWYY1l9S_JubzWwkFA4kQA0CfdTM0hq *Mp3 ,Den heliga Koranen, den svenska* *ljudöversättningen av betydelsen av Koranen* www.qurantranslations.net/category/swedish/ *Sändning. Koranen . Holy Koran-recitationer med översättningsbetydningar till svenska och flera språk* en.quran.com.kw/translation-quran-swedish/ *Översättning av betydelsen av den heliga Koranen. Surah 1, och 30* www.e-quran.com/language/swedish/swedish1/index.html
Jan Ove Blomqvist
Jan Ove Blomqvist 3 dagar sedan
Du ljuger Ebba.Välfärdsstaten är uppbyggd av marxismen som har sitt ursprung i judendomen.Jag är inte marxist men snälla du håll dig till sanna fakta när du debatterar.
Simon Opazo
Simon Opazo 3 dagar sedan
Spoiler alert (har inte sett videon än) : Jan Emanuel låter som en sverigedomkrat samtidigt som han vill övertyga sin meningsmotståndare om att alla egentligen är socialdemokrater. Någorlunda rätt?
Romanium14
Romanium14 2 dagar sedan
Det är vad jag har alltid tänkt
S#03 - Jimmie Åkesson & Jan Emanuel: Sverige-samtal
1:55:51
DLGSKT Special, Big Drippa & Einár
52:04
DiaLogiskt
visningar 233tn
PAPANOMALY OPENING FAN MAIL 7
10:57
Anomaly & Papanomaly
visningar 315tn
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
visningar 7mn
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 418tn
Hultqvist snackar strunt - Samtidigt 122
1:23:20
Sverigedemokraterna
visningar 11tn
ENERGI-KRIS: Till kärnkraftens FÖRSVAR
31:01
Henrik Jönsson
visningar 67tn
Så ska IDENTITETSPOLITIK styra VÄRLDSEKONOMIN
22:25
DLGSKT Special, Big Drippa & Einár
52:04
DiaLogiskt
visningar 233tn
PAPANOMALY OPENING FAN MAIL 7
10:57
Anomaly & Papanomaly
visningar 315tn
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
visningar 7mn
SIDEMEN WORLDS MOST EXPENSIVE MUKBANG
1:15:17
Full Diablo Presentation | BlizzCon 2021
12:49
SAKER LÄRARE GÖR
3:12
SketchMakers
visningar 52tn